Påske kurs 

Dette er et kurs som går igjennom påskeferien. Om du ikke allerede har planlagt påsken, å du brenner for å trene hund. Er dette muligheten du burde se på. ukes kurset baseres det på å tilpasse kurset på det nivået og interesser hver enkel eier har med sin hund, vi vil ta for oss noe for hver enkelt. Det være seg hverdagstrening, aktivisering/hjernetrim, klikker trening og lydighet. Om føret tillater det kjører vi også på med spor trening.  Det er viktig å få en god beskrivelse ved påmelding av kurset, om hva du ønsker med din hund. For å lage et best mulig kurs for dere. 

Målet mitt med kurset er at jeg sammen med dere eiere skal fremme en god og trivelig familie hund. En hund du kan ha glede av på det nivået du ønsker. Der jeg er opptatt av kommunikasjon, samarbeid og trivsel mellom hund og eier. Jeg legger stor vekt på ro, konsentrasjon, kontakt og  læring i treningen av hund. 

Dette kurset er et kurs beregnet for hunder i alle aldere og alle størrelser som vil lære mer om generell hverdagstrening, lydighet, klikker trening, aktivisering/hjernetrim. På dette kurset har vi plass til alle i familien som har med hunden å gjøre i hverdagen. Kurset skal i hovedsak foregå utendørs. Teori delen har vi selvfølgelig innendørs. 

Hunde eierne vil få påfyll av teori underveis, mens hundene lader batteriene til neste økt. Vi vil snakke litt om læringsmetoder, adferd, utvikling, preging, språk og signaler

Pris for hele kurset er  kr 3300 kr. 

 Vi benytter oss av positiv innlæring, gode treningstragier, ros, klikker og godbiter som forsterker. Vårt motto er at du/dere og hunden skal få best mulig utbytte av kurset ,finne de rette knappene og trykke på og ikke minst ha det gøy.

Jeg vil skreddersy dette kurset best mulig for deg og din hund, så gi meg mest mulig informasjon og ønsker for å kunne gi dere det dere trenger. 

Jeg ser også underveis på individuelle øvelser du og din hund har nytte av. 

Ser jeg at du og hunden din har utfordringer jeg ser dere trenger hjelp til, vil jeg legge til rette å trene på dette. 

Kurset vil være i Skyggen Hundespa og trenings lokaler Ringdalslinna 79 2750 Gran. Vi er omgitt av hoteller, så  om det er ønskelig med overnatting skriv dette i mailen ved påmelding. Da kan jeg få tilpasset gruppepris til mine deltagere. 

Kurset starter i påsken: 11-15.04.22

Vi vil ha praksis kl 10-11.30 og 13.30-15 hver dag. Det blir også lagt opp til noe teori i denne tiden. 

Første dag vil vi ha teori fra 10-11.30

Avmeldings avgift påløper dersom : Påmeldt kurs avbestilles etter 45 dager før kurs belastes halve kursavgiften. Etter 30 dager før kurs belastes man hele kursavgiften.

Vi har kun begrensede plasser på dette kurset, da vi vil at hver enkelt skal ha best mulig utbytte av kurset.

Påmelding sendes til skyggen@online.no

Med navn, adresse, tlf, mailadresse, navnet på hund, rase, alder. Merk mailen med hvilke kurs dere ønsker å melde på.

Spørsmål kan rettes til Ann-Karin tlf 99356350

Påmelding