Hundefrisør

Mitt navn er Ann Karin og jeg er utdannet hundefrisør og hundeinstruktør. I min salong på Granavollen i Innlandet tar jeg i mot hunder til klipp, vask og føn. Jeg napper de fleste hunderaser. Jobber kontinuerlig og tar hensyn til hundens adferd og signaler, slik at de får en trygg og god opplevelse. Dette er noe jeg legger stor vekt på. Mange velger å reise langt for å komme til meg, da de sier at dyrene viser en større trygghet og trivsel når de har vært hos meg. Kunder forteller om at de kommer med hunder som andre ikke har klart å utføre behandling på.  Jeg tar også imot katter til løveklipp.

Noen hunder har såpass dårlig erfaring fra tidligere med hundefrisører at de er engstelige slik at det beste for de er å sove under spabehandlingen.  Når noen dyr er ekstremt redde og engstelige, kan jeg også klippe/barbere under sedasjon, derfor samarbeider jeg med dyktige veterinærer. Ved tilvenning hos meg har jeg jobbet frem tryggheten hos mange hunder slik at jeg kan utføre jobben uten sedasjon.

Vi har en tjeneste hvor vi kan hente og bringe hunden/katten til spabehandling om du ikke har mulighet til å gjøre dette selv. Dyret ditt er forsikret fra de kommer til de går om uhellet skulle være ute. 

Oppdaterte priser fra 01.08.23

Vi tilbyr blandt annet disse tjenestene, for andre tjenester ta kontakt

Varighet: 1 time eller lenger

Inkludert ørerens og kloklipp i tiden.
340 kr halvtimen

Varighet: 1,5 time eller lenger.

Inkludert ørerens og kloklipp i tiden.

Liten hund tilsvarer Chihuahua, yorkshire terrier, Pomeranian etc.

Fra 1020 kr
Varighet: 2,5 timer eller lenger.
 
Inkludert ørerens og kloklipp i tiden.
 

Mellomstor hund tilsvarer Cocker spaniel, Shetland sheepdog, etc.

Fra 1700

Varighet: 2 timer eller lenger

Inkludert ørerens og kloklipp i tiden.

Stor hund tilsvarer stor Puddel, Golden retriver, Flat Coated retriver etc.

Fra 1360 Kr

Bad og føn i egen pakke.

Brukes det ekstra tid utover planlagt pga mye floker eller stresset/engstelig hund, så påberegnes 330 kr pr påbegynte halvtime.

Fra 695 kr.

Utfører kloklipp av alle hunder også innekatter, kaniner og marsvin.

Hver 5 kloklipp gratis!
fra 100 kr

Kloklipp og napping av ører i egen pakke.

Fra 305

I denne pakken inngår kloklipp, barbering av ansikt, napping av ører, evt klipp/ barbering av ører og barbering mellom putene under labber og rundt.

fra 495 kr