Hundetrening

Jeg er hundeinstruktør og jobber med adferd, veiledning og konsultasjoner i hjemmemiljøet for hund og eier. Ta kontakt med meg om du trenger hjelp til dette. Jeg har diverse hundekurs som avholdes i nærområdet av mitt lokale på Ringdalslinna 79, 2750 Gran. Jeg har også noen kurs i Nittedal fortsatt. Klikk på kursene under for å lese mer og evt. påmelding.

Kurs i innkalling, kontakt og gå pent i bånd

På kurset vil treningen være fokusert på et godt samarbeid med fører og hund. All innlæringen er basert på positiv innlæring med god treninsstartegier. Vi finner de riktige knappene å trykke på, for å skape en problemfri hverdag for deg og hunden.

Kurs i Kontakt og passering

På dette kurset trener vi på passering av andre hunder og kontakt, da dette er viktig for et enklere og triveligere hundehold. Vi tar for oss mengdetrening i passering av hunder, å legger til god kontakt mellom deg og hunden.

Hverdagskurs i Klipp og napping av egen hund

Mange ønsker å lære seg å hverdagsklipp av egen hund, eller de som har hunder som trenger nappes ønsker også lære dette selv.

Dette er et kurs med 2 lærerike dager, over en helg som foregår Lørdag og søndag med 4 timer pr dag sammen med sertifisert hundefrisør  Ann-Karin Skyggen Lystad.

Hverdagslydighet kurs for hunder i alle aldere

Hverdagsslydighet kurs vil si at vi trener på de tingene som man har nytte av i hverdagen med hund, jeg har valgt ut øvelser som jeg ser at man vil få bruk for. Har du eget ønske, tar jeg i mot at du har et ønske å trene på det. Jeg ser hver enkelt hund på mine kurs, og underveis av hele kursoppholdet. Jeg behandler alle hundene individuelt, å ser på hva hver enkelt hund har nytte av for at dere sammen skal få et best mulig hundeliv etter mine kurs.

Målet mitt med kurset er at jeg sammen med dere eiere skal fremme en god og trivelig familiehund.

Skyggen Valpekurs

Kurset vi skal holde er et kurs beregnet for valper i alderen 12 uker-8 mnd. På dette kurset har vi plass til alle i familien som har med hunden å gjøre i hverdagen.

Målet mitt med kurset er at jeg sammen med dere eiere skal fremme en god og trivelig familiehund.