Hverdagslydighet kurs for små hunder og eier

KUN 1 PLASS IGJEN

Kurset som skal holdes er et kurs beregnet for de minste hundene i alle aldere . Dette kurset passer for alle med hund som vil lære mer om generell hverdagslydighet der vi gir dere gode verktøy for å lykkes.
Oppstart av praksis for dette kurset er Tirsdag 1 Desember 2020, så vil det foregå på tirsdag og torsdag 5 treninger i praksis fra kl18-19.30.
Første kurskveld vil starte i Skyggen Hundespa og trenings lokaler Birkelundsveien 64 1481 Hagan. Denne kurskvelden er for eier (e) og vi vil ha teori. Kurset er fra kl 16, Søndag 29.11
Da jeg har fått forespørsel om å holde kurs innendørs for de minste hundene, nå i de kalde og våte periodene som kommer nå har jeg valgt å gjennomføre dette.

Pris for hele kurset er 2100 kr
Vi benytter oss av positiv innlæring, gode treningsstrategier ,klikker og godbiter som forsterker. Vårt motto er at du/dere og hunden skal få best mulig utbytte, finne de rette knappene og trykke på og ikke minst ha det gøy.
På kurset tar vi får oss den treningen som er nyttig å ha i hverdagen bl.a:
*Kontakt
*Værsågod
*Innkalling
*Grensesetting
*Sitt,stå,dekk, legge seg
*Passering av andre hunder
Aktiviseringsøvelser/hjernetrim
*m.m

På teoridelen snakker vi litt rundt hundens utvikling, førstehjelp, sosialisering/miljøtrening, språk, aktivisering, m.m

Vi har kun begrensede plasser på dette kurset, da vi vil at hver enkelt skal ha best mulig utbytte av kurset.

Påmelding sendes til skyggen@online.no
Med navn,adresse, tlf, mailadresse, navnet på hund, rase, alder . Merk mailen med hvilke kurs dere ønsker å melde på.

Spørsmål kan rettes til Ann-Karin tlf 99356350

Vel møtt, jeg gleder oss masse

Påmelding