Kontakt, passering, gå pent i bånd og innkallingstrening

Har du en hund som er redd andre hunder? Eller som annonserer for hele nabolaget at dere møter en annen hund? Eller en som faktsik prøver fortelle hvor farlig han er i frykt for å få juling selv? Ja sånn har mange det, å felles for dere er at dette kan vi gjøre noe med. Bare vi finner de rette knappene å trykke på.

Se her:
Jeg har lyst til å hjelpe til å gjøre noe med dette, derfor starter nå opp igjen mine ukentlige temakurs for hund og eier:

Jeg vil ta for meg trening i momenter hos hund. Mange sliter med det ene eller det andre i sitt hundehold. Dette har jeg lyst til å hjelpe med. Noen sliter med stresset hund, eller passering av andre hunder, eller innkalling etc. Det meste har en rød tråd i dette Om man har en hund som ikke kan møte andre på veien hunder, katter, syklister etc, så vil den heller ikke ta kontakt, eller gå pent i bånd. Dette kan vi gjøre noe med sammen.

Dette er 1,5 timers kurs som jeg tenker holde hver Søndag:
Første kursdag er Søndag 06.09 kl 13- 14.30 Møt gjerne opp litt før.

Pris pr hund er 300 kr. for 1,5 timer. Betaling skjer med bankterminal rett før kursstart hver søndag.

Påmelding skjer til Skyggen@online.no innen 3 dager før kursstart. Husk begrenset antall til påmelding,så det lønner seg å være tidlig ute. Det er bindende påmelding. Skriv Navn på eier og hund, samt adresse og tlf nr.

For at alle skal få fullt utbytte av kurset har jeg kun plass til 5-6 hunder på dette kurset.

Sted: Slattum Skole (Parkering)

Vi benytter oss av positiv innlæring, gode treningsstragier ,klikker og godbiter som forsterker. Mottoet vårt er at du/dere og hunden skal ha det gøy å få mest mulig ut av kurset.

Ta med godbitskål, kobbel (ikke flexi) vann/vannskål,langline,klikker og MASSE veldig gode godbiter.

Spørsmål kan rettes til Ann-Karin Skyggen Lystad tlf. 99356350

Vel møtt, jeg gleder meg masse

 

Vi holder til på denne adressen: 
Birkelundsveien 64, 1481 Hagan

Kontakt oss på Tlf: 993 56 350

Påmelding