Kattepensjonat

Cat sleeping in cat bed in a living room of a house.
Vi tilbyr korttids og langtids opphold av katter.

Skyggen Kattepensjonat

I historiens trå, har det vært Pensjonat her tidligere, ikke av dyr, men mennesker. Vi driver derfor historien videre her på Ringvoll pensjonat på Gran, å fører pensjonat virksomheten videre. Denne gangen med katter og ikke mennesker. Vi åpner kattepensjonat her i fredelige og trygge omgivelser 20.12.21. Kattepensjonatet er ført opp godt skjermet fra støy. Her skal kattene ha mest mulig ro og trygghet, som er viktig for katter også på et fremmed sted. Det er lufteanlegg i pensjonatet som sikrer god inneklima for kattene. Hos oss vil kattene bli nøye fulgt opp fra morgen til kveld, vi bor på pensjonatet så her er det bemanning hele tiden. Katten din vil bli nøye fulgt opp med sine daglige behov, være seg lek, aktivisering og kos, medisiner og selvfølgelig mat.  Prisen er fastsatt inklusiv mat og kattesand i oppholdet, om katteier ønsker at katten skal ha med eget for avtales dette med hver enkelt i forkant av oppholdet. Inkludert i prisen kan du også følge katten din digitalt om du ønsker det. 

Betingelser for katten din hos oss: Den må være kastrert, vaksinen kan ikke være eldre enn 1 år og yngre enn 14 dager. Erfaringsmessig for katter som går ute, vil vi at katten behandles for innvollsparasitter (innen 3 måneder før den kommer til oss på vår/ sommeren og 6 måneder før på vinter).  Dog om vi ser den har innvollsparasitter under oppholdet vil den bli behandlet her. 

Henting og levering skjer mellom kl 10-12 eller mellom kl 18-20. Utenom dette skjer etter avtale.

Priser

(Vi kan gjøre avtaler om andre priser ved behov for langtidsopphold, ta kontakt for egne priser. Om ikke gjelder prisene under.)
Per påbegynte dag
150 kr

Katt nr 2 eller 3 som kan bo i samme «leilighet»

Pris per påbegynte dag
75 kr

For katt med ekstra behov eller medisinering påbeløper et tillegg på 50 kr pr påbegynt dag

Vi har egne priser i høysesong, det vil si skolens vanlige feriedager og høytider.

Pris per påbegynte dag
200 Kr
 
 
Løveklipp av katt under oppholdet
 
800 Kr

Vi tilbyr også å kjøre og bringe katten din under opphold hos oss.Priser på henting er: 500 kr pr time

Det påfaller et kjøretillegg på 5 kr pr km og bompassering i tillegg

Pris:  Til eller fra Gardemoen er fast pris 900 kr
900 kr.

Utfører kloklipp av alle innekatter, hunder, kaniner og marsvin.

Hver 5 kloklipp gratis!
fra 100 kr
kattepensjonat1
Benytt skjema til reservasjon hos kattepensjonatet

Benytt dette kontaktskjemaet dersom du ønsker å reservere time hos vårt kattepensjonat. Vi tar kontakt med deg per angitt e-post eller tlf dersom reservasjonen er ledig.

Vaksinasjonskort medbringes og fremvises eller send med i vedlegg på mail. Vaksinasjon kan ikke være yngre enn 14 dager eller eldre enn et år.
Katten MÅ være kastrert, da de går sammen flere katter.