Kattepensjonat

Cat sleeping in cat bed in a living room of a house.
Vi tilbyr korttids og langtids opphold av katter.

Skyggen Kattepensjonat

I historiens trå, har det vært Pensjonat her tidligere, ikke av dyr, men mennesker. Vi driver derfor historien videre her på Ringvoll pensjonat på Gran, å fører pensjonat virksomheten videre. Denne gangen med katter og ikke mennesker. Vi åpner kattepensjonat her i fredelige og trygge omgivelser 20.12.21. Kattepensjonatet er ført opp godt skjermet fra støy. Her skal kattene ha mest mulig ro og trygghet, som er viktig for katter også på et fremmed sted. Det er lufteanlegg i pensjonatet som sikrer god inneklima for kattene. Hos oss vil kattene bli nøye fulgt opp fra morgen til kveld, vi bor på pensjonatet så her er det bemanning hele tiden. Katten din vil bli nøye fulgt opp med sine daglige behov, være seg lek, aktivisering og kos, medisiner og selvfølgelig mat.  Prisen er fastsatt inklusiv mat og kattesand i oppholdet, om katteier ønsker at katten skal ha med eget for avtales dette med hver enkelt i forkant av oppholdet. Inkludert i prisen kan du også følge katten din digitalt om du ønsker det. 

Betingelser for katten din hos oss: Den må være kastrert, vaksinen kan ikke være eldre enn 1 år og yngre enn 14 dager. Erfaringsmessig for katter som går ute, vil vi at katten behandles for innvollsparasitter (innen 3 måneder før den kommer til oss på vår/ sommeren og 6 måneder før på vinter).  Dog om vi ser den har innvollsparasitter under oppholdet vil den bli behandlet her. Den vil også da bli skjermet fra andre katter pga smittegang. 

Levering og henting mellom klokken 10 og kl 12 eller klokken 18-20.

Utenom disse tidene kan man avtale tid, men belastes da for et ekstra døgn.

Priser

(Vi kan gjøre avtaler om andre priser ved behov for langtidsopphold, ta kontakt for egne priser. Om ikke gjelder prisene under.)
Pr påbegynte dag
180 kr

Katt nr 2 eller 3 som kan bo i samme «leilighet»

Pris per påbegynte dag
90 kr

For katt med ekstra behov eller medisinering påbeløper et tillegg på 50 kr pr påbegynt dag

Vi har egne priser i høysesong, det vil si skolens vanlige feriedager og høytider. 1/2 pris for katt nummer 2 som kan bo i samme bur. 

Pris per påbegynte dag
230 Kr
 
 
Løveklipp av katt 
 
960 Kr

Vi tilbyr også å kjøre og bringe katten din under opphold hos oss.Priser på henting er: 500 kr pr time

Det påfaller et kjøretillegg på 5 kr pr km og bompassering i tillegg

Pris:  Til eller fra Gardemoen er fast pris 900 kr
900 kr.

Utfører kloklipp av alle innekatter, hunder, kaniner og marsvin.


fra 100 kr
kattepensjonat1

Reserver tid hos Kattepensjonat

Asset-1.png